Most booked hotels
Your free enquiry
AfriBuild

AfriBuild

Johannesburg, South Africa
Индустрия
Индустрия:
Architecture, Building, Construction, Urban Equipment
Organizer
Organizer:
Specialised Exhibitions (Pty) Ltd
Event website
Event website:
AfriBuild
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изданието на AfriBuild за 2022 е отложено. Организационният комитет е в процес на подбор на нови дати за събитието, както и на формàта за провеждане на търговското изложение. Моля, следете за допълнителни актуализации!

Представяне на събитието

AfriBuild е международно изложение за архитектура и строителство. В него участват фирми от всички сфери на строителната индустрия: дизайн на сграда, интериорен дизайн, озеленяване, строително оборудване, софтуер за архитекти, осветление и електрически инсталации, скелета, бои и мазилки, кухни и бани, управление на сигурността. Посетителите също са професионалисти от бранша чертожници, инженери, производствени мениджъри, бригадири, строителни предприемачи, инспектори и надзорници, интериорни дизайнери и ландшафтни архитекти, урбанисти, etc. Събитието е съпътствано от множество демонстрации, презентации и семинари. Особено подходящо е за създаване на нови контакти. В последното издание на изложението са участвали 9 000 души.

AfriBuild се провежда в Южна Африка и се организира се веднъж на две години. Оставате на нас да намерим подходящите за вас хотели. Ние сме специалисти в намирането онлайн на хотели за международни изложения. Ще ви предложим резервации за добрите хотели за AfriBuild , летищен трансфер, кола под наем или информация за обществения транспорт, за да се придвижвате по-лесно из града. Ако ви е необходима конферентна зала, ще ви осигурим. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания. Нашите услуги ще ви спестят време и средства. Обадете ни се.

Full list of
hotels for
AfriBuild

How to get to AfriBuild

Similar trade shows