Your free enquiry
ADVANCED MANUFACTURING EXPO & CONFERENCE

ADVANCED MANUFACTURING EXPO & CONFERENCE

Grand Rapids, USA
Индустрия
Индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer:
Reed Exhibitions
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на ADVANCED MANUFACTURING EXPO & CONFERENCE за 2023 ще бъде организирано като изложение "лице в лице" в DeVos Place Grand Rapids между 09.08.2023 и 10.08.2023. За да се предотвратят инфекции с Ковид-19, участниците ще бъдат насърчавани да носят хирургически маски. Съединените щати са въвели ограничения за пътуване. Съгласно правилата посетителите трябва да представят паспорти за ваксинация при пристигане в страната.

Представяне на събитието

Както подсказва и името на събитието, ADVANCED MANUFACTURING EXPO & CONFERENCE е международно изложение, посветено на съвременни решения, технологични нововъведения и най-добри практики в производството. Анахайм в САЩ ще бъде домакин на събитието, което се очаква да привлече над 150 експерти и 2200 изложители за динамична програма. Организаторите предвиждат участниците да надвишат 20 000 търговски посетители - отлична причина да планирате пътуването си колкото може по-скоро. Трейд Феър Трипс ЕООД може да ви помогне да намерите конкурентни цени без никакви усилия от ваша страна.

ADVANCED MANUFACTURING EXPO & CONFERENCE се гордее със своята разнообразна и професионална атмосфера, където свободният обмен на идеи е от решаващо значение. Освен чисто работните възможности и демонстрации на технологии, изложението е поканило говорители от Rethink Robotics, Autodesk, CareFusion и CISCO сред много други, а направлението за образование и обучение ще покрие преоборудването на стари заводи, оценка на възвращаемостта на инвестициите при дигиталното производство и интегриране на индустриалния Интернет на нещата в човешката работна сила. Затова ще ви трябва хотел за ADVANCED MANUFACTURING EXPO & CONFERENCE , който да ви позиционира близо до мястото на събитието и да намали разходите по пътуването ви. Трейд Феър Трипс ЕООД ви предлага гъвкава, персонализирана услуга, която моделира вашия престой според вашите конкретни нужди и поддържа разходите ви ниски.

Предишни издания

2022

Изданието на събитието за 2022 се проведе като търговско изложение на живо от 11.08.2022 до 12.08.2022. На 16 722 кв.м. площ в DeVos Place Grand Rapids в Мичиган присъстваха 3 000 производители.

Full list of
hotels for
ADVANCED MANUFACTURING EXPO & CONFERENCE

Book Now
How to get to ADVANCED MANUFACTURING EXPO & CONFERENCE

Similar trade shows