Your free enquiry
Advanced Engineering

Advanced Engineering

Birmingham, UK
Индустрия
Индустрия:
Advanced Materials, Composites
Organizer
Organizer:
UK Tech Events Ltd / easyFairs UK & Ireland
Event website
Event website:
Advanced Engineering
Frequency
Frequency:
1 year

Advanced Engineering - актуализация

Изданието на Advanced Engineering за 2023 ще се проведе между датите 01.11.2023 и 02.11.2023. Събитието ще се проведе в NEC Birmingham в Бирмингам, в отсъствието на строги политики за превенция на Ковид-19. Причината е, че Обединеното кралство е премахнало ограниченията си, свързани с пандемията, включително тези, отнасящи се до пътуванията до страната.

Въведение

Advanced Engineering е единственият специализиран в Обединеното кралство панаир на композитни материали, дизайн и обработка и в резултат на това е най-големият на територията и основна среща за професионалисти в индустрията като цяло. Представена е цялата обработваща верига, започвайки от суровини и химикали, преминавайки през проектиране и симулация на композити до инструментална екипировка, спомагателни елементи и монтаж. По-нататък Advanced Engineering се разделя на тематични зони - Composites Engineering, Aero Engineering, Automotive Engineering, Performance Metals Engineering и Connected Manufacturing.

Логистиката

Advanced Engineering е ежегодно събитие, което пристига в Бирмингам, Великобритания в края на годината. Международното търговско изложение се провежда обикновено в началото на ноември и програмирането обхваща общо два дни. Залите 2, 3 и 3а в Националния изложбен център (The NEC) се използват и шоуто се събира от easyFairs UK Ltd. Събитието е отворено само за търговски посетители и работното време е от 09:00 сутринта до 17:00 ч. Следобед през първия ден. Вторият ден завършва с час по-рано в 16:00 вечерта. Нека поговорим за транспорта. NEC е построен с лесен достъп предвид, поради което е в съседство с международната жп гара Бирмингам. Естествено, това означава, че има редовни автобусни линии, обслужващи изложбените площадки. Допълнителен бонус е въздушно-железопътната връзка, свързваща NEC с летище Бирмингам.

Какво казват хората?

  • „Ако по някакъв начин се занимавате или се интересувате от технология, това трябва да е маяк за вас да присъствате през следващата година, това наистина е фантастично шоу“, - Стив Мейсън, главен изпълнителен директор на Red Maple Technologies
  • „AE Connect беше изключително полезно за NQA на събитието. Това ни даде възможността да се свържем с потенциални бъдещи клиенти и да организираме сесии лице в лице преди събитието, където и двете страни да могат да задават въпроси и да проверяват дали има способност за правене на бизнес в бъдеще “, - Саймън Нюел, Бизнес Мениджър развитие, NQA Certification Ltd;
  • „Тази услуга работи наистина добре, за да ми позволи да намеря контакти, но също така да позволи на алтернативни компании да се свържат с мен. В резултат на това имам много успешни контакти ”, - Сам Кайт, конструктивен инженер, McLaren Automotive;
  • „Имахме голям успех и наистина установихме, че хората, които идват на тези изложби, са производители на напреднали мисли“, - Долорес Сандърс, съосновател и стратегически директор, Total Control Pro

Аудитория и статистика

Advanced Engineering поддържа отличен опит, когато става въпрос за посещаемост, а търговското изложение дори регистрира увеличение както на посетителите, така и на изложителите. Имаше повече от 550 международни изложители, които представиха своите продукти на аудитория от 15 000 професионалисти и броят им. Част от причината, поради която това се е случило, е въвеждането на нова тематична зона - зоната за инженерни медицински изделия. Търговските посетители идват от различни среди, вариращи от производство и производителни метали до авионика и композитни материали. Присъстващите компании включват Airbus Defense and Space, Moog Aircraft Group, Rolls-Royce plc, Jaguar Land Rover, Tata Motors и Bentley Motors Ltd и много други. Както можете да видите, присъстват купувачи от най-висок калибър и изложителите са в идеалната позиция да се върнат у дома с щедри договори. Сред официалните партньори за Advanced Engineering са ADS, Composites UK, Rail Alliance, AESIN, Gambica и Catapult.

Настаняване

Trade Fair Trips Ltd е тук, за да ви помогне да намерите качествено настаняване за вашето пътуване до Бирмингам. Кажете ни бюджета си и ние сме бързи, за няколко часа ще ви предоставим достъпни цени за Advanced Engineering. Познаваме пътя си около Бирмингам и имаме възможности за групи от всякакъв размер. Можете да пътувате сами или в група от двадесет души и ние все още ще ви намерим изключителни оферти от бюджетни хотели до просторни апартаменти. Резервирайте хотели в близост до NEC и се насладете на бързо пътуване до изложбената площадка. Trade Fair Trips Ltd се радва да ви помогне по други начини. Клиентите идват при нас, за да резервират съоръжения за срещи преди време. Ние също така осигуряваме екипи за инсталиране на щандове за търговски изложения ден преди събитието. Свържете се с нас сега, за да получите индивидуално предложение и да резервирате настаняването си за Advanced Engineering на специална цена!

Предишни издания

2021

Датите за провеждане на Advanced Engineering 2021 бяха от 03.11.2021 до 04.11.2021. Изложението лице в лице се проведе в NEC Birmingham в Бирмингам, Обединеното кралство. Мястото на събитието беше оборудвано с най-новите и строги мерки за превенция на Ковид-19. Поради пандемията това беше необходимо, за да се гарантира безопасността на 3117-те търговски посетители и 377-те изложители. Събитието съвпадна с изданието на търговския панаир Lab Innovation за 2021.

Full list of
hotels for
Advanced Engineering

Book Now
How to get to Advanced Engineering
On foot
On foot:

20 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

Не е препоръчително при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

By car
By car:

5 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

20 минути при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

60 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

 

Similar trade shows