Most booked hotels
Your free enquiry
ACTUATOR

ACTUATOR

Mannheim, Germany
Индустрия
Индустрия:
Електроника, Системи в реално време и вградени системи
Organizer
Organizer:
Congress Centrer Rosengarten
Event website
Event website:
ACTUATOR
Frequency
Frequency:
2 years

Представяне на събитието

Actuator е международно изложение за електроника. На него се представят интелигентни устройства и различни видове електроника, която намира приложение в сектори, като: автоматика, робототехника, технология на производство, производствено проектиране, инженеринг, обработка на материали, измерване, приборостроене, осигуряване на качеството. Участниците в събитието се запознават с всички новости в областта, присъстват на демонстрации, обсъждат важни за бизнеса теми и проблеми. Заедно с изложението се провежда и конференция. Тя улеснява обмена на идеи и създаването на партньорства. В последното издание на Actuator изложителите са 33, а посетителите 497.

Организира се на всеки две години. Спестете си от времето за подготовка на пътуването. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с нас. Работим с добрите хотели в Бремен. Ще ви предложим настаняване в подходящите за събитието хотели за Actuator. Наш служител ще се погрижи за организацията на вашия летищен трансфер, осигуряването на кола под наем и/или информация за обществения транспорт, наемането на конферентна зала. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на групови и индивидуални бизнес пътувания. Услугите ни са безплатни за вас и освен време ви спестяват средства. Пътувайте удобно и изгодно с нас.

Предишни издания

2022

ACTUATOR 2022 беше събитие на живо, което се проведе между 28-ти и 30-ти юни 2022. Домакин на събитието беше Congress Center Rosengarten. Мястото не разполагаше със строги процедури за безопасност срещу Ковид-19 поради отмяната на вътрешните ограничения. На събитието присъстваха около 400 участници от над 20 държави.

Full list of
hotels for
ACTUATOR

How to get to ACTUATOR

Similar trade shows