ABGEFAHREN

ABGEFAHREN

Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Честота:
1 year

Abgefahren е международен панаир за велосипеди. Производители на велосипеди, на части за поддръжката им, на облекла и аксесоари за велосипедисти, търговци, агенции, предлагащи интересни дестинации специално за колоездене – това са основно изложителите на панаира. Посетителите могат да изберат новото си колело, да се възползват от множеството курсове за каране на различни терени, да се консултират със специалисти по теми, свързани с колелетата и колоезденето, които ги вълнуват. И въпреки, че колелетата са във фокуса на панаира, могат да видят и пробват още: триколки, скутери, ролери, скейтбордове. Събитието е отлично за привличане на нови партньори и клиенти.

Abgefahren се провежда обикновено към края на всяка година в Лайпциг, Германия.

Оставете подготовката на вашето пътуване на нас. Ние търсим онлайн хотели за международни изложения и организираме бизнес пътувания. Ще ви предложим настаняване в добрите хотели в Лайпциг и ще ви насочим към подходящите хотели за Abgefahren. Летищен трансфер, кола под наем, конферентна зала – ще се погрижим за всички. Нашите услуги ви спестяват време, безплатни са за вас и ви позволяват да се концентрирате върху подготовката на бизнес срещите си. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до ABGEFAHREN Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.